Sabadell d'Andorra Inversions
SGOICSabadell d'Andorra Inversions
SGOIC


En el 2020 Sabadell d'Andorra Inversions, SGOIC ens sol·licita un nou projecte de desenvolupament web.Dissenyem una nova web corporativa per a Sabadell d’Andorra Inversions, SGOIC, que alhora treballa contra el webservice del Banc Sabadell, per a oferir informació sobre la cartera d'inversions a temps real. 


HIDRAER
MARCAMOS LA DIFERENCIAHIDRAER
MARCAMOS LA DIFERENCIA


El repte amb Hidraer va ser doble: fer un salt per a  passar d'una pàgina web estàtica a una pàgina totalment nova que permetés a l'usari de manera fàcil interactuar, afegint la SHOP com un espai de  pre-reserva sol·licitant un pressupost.


Es va fer un restyling de marca sense perdre la pròpia identitat que ja tenien.

IDEA EXPONENT
Projectes a midaIDEA EXPONENT
Projectes a mida


IDEA EXPONENT empresa líder en la fabricació d'expositors metàl·lics a mida, ens encomana realitzar la web amb la idea que els usuaris puguin trobar el catàleg de productes que ofereix i alhora demanar un pressupost online.

Es treballa també amb tota la imatge de marca, per donar a conèixer l'empresa en el sector online

CONTRACTA
Fem les coses senzillesCONTRACTA
Fem les coses senzilles


Contracta ha fet 25 anys. Una empresa líder en el sector de la rehabilitació i construcció d'edificis té per davant el repte de renovar la seva imatge i fer un gran pas en el món online.

Es tracta de posar en marxa un projecte 360º i en el món online desenvolupar un espai web de generació d'oportunitats de nous leads.

eCampus
intraneteCampus
intranet


Amb l'objectiu d'assegurar una experiència d'usuari satisfactòria pels alumnes i professors del Tecnocampus, desenvolupem un projecte d'intranet on es proposa un model d'integració de l'arquitectura d'informació en el desenvolupament tècnic posterior.

El principal objectiu és construir estructures d'informació que siguin fàcils d'entendre i utilitzar. Per a poder aconseguir-ho, s'alineen les metes del negoci amb els objectius dels usuaris.

Gracia Laboral
Captació de leadsGracia Laboral
Captació de leads


Partint de zero, es desenvolupa un projecte de web i marca corporativa per Gracia Laboral.

La captació de leads és  una de les principals tasques a dur a terme, així com donar a conèixer els serveis que ofereix el bufet. Es desenvolupa una imatge seriosa i molt personalitzada acord amb l'objectiu de la web.

Desayunos con un abogado
e-ConsultesDesayunos con un abogado
e-Consultes


Sota la idea de desenvolupar la capacitat crítica i de reflexió i fent ús de les noves tecnologies se'ns encarrega fer un Blog personal que fomenti el treball col·laboratiu a través de l'intercanvi d'informació. 

El disseny del blog possibilita interaccions dels usuaris, evitant una comunicació de via única. El Tricicle Llar d'Infants
FormacióEl Tricicle Llar d'Infants
Formació


Ens trobem davant el repte de desenvolupar un web educatiu que sigui el lloc de trobada de tota l'activitat que es desenvolupa al centre i alhora una finestra àmplia, transparent i oberta a totes les famílies interessades.

Per tant, ha de ser dinàmica, àgil, poc institucionalitzada; un equilibri entre continguts i disseny. Preval la senzillesa i la claredat per sobre del disseny barroc. 

ilowU
Low FODMAPilowU
LOW FODMAP


En el 2019 ilowU, una nova empresa dins del sector alimentari, ens proposa desenvolupar la seva web corporativa. La web ha de transmetre 

informació sobre la seva marca, productes, serveis i els seus valors, trets totalment diferenciadors en el seu mercat.

S'utilitzen diferents recursos gràfics  per a posar en valor els ingredients naturals amb què s'el·labora cada producte.

YesBut.
FULLFLAVOUR VEGAN


https://www.yesbutfoods.com/

YesBut.
FULLFLAVOUR VEGAN


En el 2020 irromp en el mercat de consum una nova marca de productes vegans 100% d'alta qualitat, YesBut.

S'havia de desenvolupar una web on la gent percebés la cuina vegana com una cosa accessible, saludable i senzilla per a qualsevol.

El resultat d'això és una web d'estil actual i modern, en sintonia amb el producte.

MONESTIR DE VALDONZELLA
e-commerce


https://valdonzella.onetechteam.com

MONESTIR DE VALLDONZELLA
e-commerce


Rebem l'encàrrec per part de la Priora del Monestir de Valldonzella de Barcelona, de desenvolupar una web totalment nova, que permeti fer compres online als usuaris, i alhora sigui transmissora del dia a dia del convent. La web 

mostra el catàleg actualitzat dels productes i tota la informació necessària per a la decisió de compra: materials, dimensions, preu, temps d'enviament,  llocs de lliurament, tipus de pagament.

 

GRUP FRANCH
Projectes a midaGRUP FRANCH
Projectes a mida


El projecte va ser desenvolupar una nova web que mostrés la feina de GRUP FRANCH com a especialistes en projectes de serralleria per a obra i decoració.

El públic objectiu al què es dirigeix ha de  conèixer la seva feina i poder contactar-hi per contractar els seus serveis.

elpapelmasverdedelmundo
producteelpapelmasverdedelmundo
producte


Gomà-Camps, companyia líder del sector de

fabricació, transformació i venta de paper tissú 

ens encarrega el desenvolupament d'una microsite sobre la seva gamma de productes Nature i Ecologic+.

La microsite es planteja com una eina interactiva on es detallen els exemples dels diferents tipus de paper per als segments d'empresa i particular. El seu contingut, molt visual i dinàmic, resulta ideal per fer presentacions en reunions amb clients, així com per fires i congressos, ja que inclou material audiovisual i gràfic.

Fledge Barcelona
Plataforma empresarialFledge Barcelona
Plataforma empresarial


Fledge Barcelona com a consultora especialitzada

en l'acompanyament de Pimes per al seu creixement i internacionalització, ens encarrega construïr una plataforma online que permeti, sumar talents, captar  recursos i competències per assolir impacte econòmic, social i mediambiental. Un projecte de nivell internacional, on l'ús d'infografies, per il·lustrar els diferents reptes a aconseguir, destaquen globalment en el disseny de la web.

Real Club de Golf el Prat
Fidelització socisReal Club de Golf el Prat
Fidelització socis


Calia abans de dissenyar la web del Real Club de Golf el Prat estudiar, analitzar i organitzar, la disposició i estructura de la informació en els diferents espais; igualment, de la selecció i la presentació de les dades en els sistemes d'informació interactius.

Un cop definida l'arquitectura de la informació el disseny de la web respon a una usabilitat del 100%.

Barcelona Actúa
Acció SocialBarcelona Actúa
Acció Social


El projecte amb el que vem col·laborar amb Barcelona Actúa, va ser previ al disseny web. Vem estudiar, analitzar i organitzar, la disposició i estructura de la informació en els diferents espais tenint en compte els seus objectius.